O KAFUNE

Nova KAFUNE kafa je porodica vrhunskih mešavina kafa koje su usavršili italijanski stručnjaci. Svaka mešavina će Vam pružiti drugačije stanje duha, pružiće Vam druge senzacije, druga zadovoljstva, ali sve imaju nešto zajedničko: stvorene su sa strašću. To su mešavine kafe KAFUNE.

cafea kafune boabe fun coffee

Kafa punog i naglašenog ukusa, mešavine KAFUNE, svaka predstavlja deklaraciju o nezavisnosti. Upornim i direktnim, nežnim i aromatičnim ukusom, KAFUNE kafe zadržavaju svoju snažnu osobenost na autentičan način. One su osvajačke i u tonu, uvek sveže i zanimljive. Porodica mešavine kafe KAFUNE inspirisana je utešnim ritmom života koji se živi sa požudom pod južnoameričkim suncem, gde je svaki dan blag i oštar komfor. Ime KAFUNE je, u stvari, inspirisano rečju “cafune”, amazonskog porekla, koja u Brazilu označava nežan gest milovanja i prolaska rukom kroz kosu drage osobe.

KAFUNE AROMAO – bogatog ukusa, dobro definisane osnove, jakog ukusa. Svetlo braon, sa crvenkastim nijansama; nežna i postojana pena. Intenzivnih aroma sa notama vanile i bergamota. Naknadni utisak je sladak, sa nežnim limunskim notama.

KAFUNE INTENSO – espreso kakav se pio na sunčanim terasama Italije. Smeđe boje sa gustom i mekom penom. Aroma je sadržana u imenu: intenzivan, podseća na sveže pečeni hleb. Ukus nudi nežne nagoveštaje tamne čokolade i ribizle. Ukus se na sledećem koraku menja u finu čokoladu.

KAFUNE ARABICA – vrhunska mešavina sa nižim sadržajem kofeina. Nežne osnove i jake arome, obavija čula mekim ukusom i osetljivim notama trešnje. Kasnije, ukus postaje harmoničan i dominantnim nijansama kajsije.

KAFUNE LIGHT – sofisticirani izraz mekoće kafe, KAFUNE LIGHT je mešavina specijalno stvorena za ljubitelje kafe koji žele uživati u vrhunskoj mešavini u bilo kom trenutku dana. Kafa ima 50% manje kofeina od većine standardnih mešavina. Koristeći najnovije tehnologije, sa premium zrna je uklonjen plitki sloj voska koji pokriva zrna zelene kafe. Rezultat je nežna i lako svarljiva mešavina kafe koja zadržava sav ukus, aromu i zadovoljstvo vrhunske mešavine KAFUNE.

KAFUNE SERENITA – je graciozna, nežnija mešavina, usled velikog udela arabike. Njena dubina i voćne nijanse stvorene su da nadahnu i postanu bliski partner prefinjenih ljubitelja kafe.

 

O LA FANTANI

KAFUNE je dostupna preko kompanije La Fantana, lidera na tržištu B2B usluge distribucije vode i kafe u Rumuniji i Srbiji.

Za više informacija o kompaniji La Fantana posetite stranu www.lafantana.rs